Music Communicate: Kapitel 20.

Det hade blivit betydligt kallare ute nu såhär sent på natten, men jag och Harry hade inga planer på att ta oss tillbaka till hotellet ännu. Han halvlåg på filten och jag befann mig med huvudet i hans knä och med resten av kroppen bredvid. Han hade armarna tryggt runtom mig och smekte försiktigt mina armar som låg korsade över mitt bröst. Vi hade massvis med filtar om oss för att hålla värmen, och kollade upp mot den stjärnklara himlen. Plötsligt när kyssen sveper förbi mina tankar brister jag ut i skratt.

-"What's so funny? Did my silence say something hilarious?" småskrattar Harry och kollar frågande ner på mig som rycker lite av skratt.

-"Hahah, yeah I wish"

-"So what is it?"

Jag hämtar mig lite ifrån den plötsliga skrattattacken innan jag svarar honom.

-"Remember when we hated each other?" fnissar jag.

-"What? I never hated you"

Jag böjer huvudet lite bakåt så min blick kan nå Harry's, och kollar på honom med en 'du skämtar, va?'-blick.

-"Oh really? You made my life a living hell, if you remember?"

-"Hahah, hmm..yeah maybe. But that wasn't because I hated you, not at all actually" skrattade han till.

-"Hahaha, no of course it wasn't, you definately loved me with all your heart" sa jag sarkastiskt.

-"Yes"

-"Sorry, what?"

-"I liked you, believe it or not"

-"......"

-"Why did you turn so quiet?" skrattade han lite nervöst.

-"So, you liked me, huh?"

-"I still do"

-"Huh. Well, you had a terrible way of showing it, I'll tell you that"

-"Thank you" skrattade han.

-"Haha, you're welcome"

-"So, was this way better?" flinade han.

-"Much better"

"Good" log han, böjde sig ner och gav mig en till kyss.


"Shall we go back to the hotel? It's kinda late and it's getting chilly" sa han när vi avslutat kyssen.

"Yeah, let's go back"

Han tog min hand och flätade samman våra fingrar. Jag kunde inte låta bli att le. Allt var så himla komiskt om man tänker efter. Vi hatade varandra ifrån hela början. Jag vet att det var så, men Harry kan bara inte erkänna det. Han är en sådan tönt, haha. Det här är ett sådant ställe jag skulle vilja lägga till att han är MIN tönt, men det kan jag inte riktigt göra än, för jag vet ärligt talat inte. Jag vet inte vart jag har honom. Jag menar, tänkt om detta bara var ikväll, bara för studen. Tänk om jag bara ännu en av alla hans engångsligg. Inte för att vi har legat med varandra och så, men jag hittade bara det passande ordet just nu. För Harry har varit med massa olika tjejer, och det är något jag i denna stund ältar, för det känns faktiskt i mig. Inte för att jag är oskuld och så, nejnej, inte på det sättet. Men ni vet, när killen ni verkligen gillar har varit med en massa andra tjejer så känns det i hjärtat, och det tvingar fram en jäkla osäkerhet i en. Hur ska man kunna matcha upp med dem liksom? Ja, jag vet att man aldrig ska döma någon efter dess förflutna, men jag är osäker helt enkelt. Men han är underbar, och jag vet att han har förändrats. Inte förbättrats, utan förändrats. Harry kan inte förbättras, han är redan perfekt. I alla fall, vi bråkade och tjafsade stup i kvarten, och jag minns de stunder då jag bara ville slå till honom, och jag var bokstavligen nära på att göra det ett antal gånger. Och nu är vi här. Hand i hand. Har precis varit på vår första dejt. Precis varit i varandras famn. Precis bytt saliv, två gånger. Hah, ja, det är komiskt vad livet kan få för sig att kasta på en ibland.

"Are you okay?" frågade Harry mig plötsligt och jag kom tillbaka ifrån mina djupa tankar i ett lätt ryck.

"Huh, what? Yeah, yeah I'm fine"

"Are you sure?"

Jag la på ett leende för att försäkra honom om att allt var okej.

"I'm sure"

 

Innan jag visste ordet av så var vi i hissen påväg upp till den våning våra rum låg på.

Vi steg ut ur hissen och gick fram till våra dörrar. Ja, de låg nära, tvärs över korridoren för att vara exakt. Vi stod där och Harry släppte inte min hand, utan höll kvar sitt stadiga grepp om den. Jag stod där helt tyst och kände mig lite fånig. Jag tänkte att vi skulle gå in i våra rum nu, men det går ju inte för han släpper inte min hand.

"You wanna come in?" log han och rosslade sig lite nervöst.

Jag blev genast svettig och hoppades på att han inte skulle känna det eftersom han fortfarande höll min hand. Shit. Vad ska man svara nu? tänkte jag.

"Uhm..sure, okay" log jag tillbaka och vi begav oss till Harry's rum. Lika bra, så kan jag ta ett glas vatten eftersom jag känner hur törsten plågar.

Han fifflade ett tag med nyckeln innan dörren gick upp i ett lätt knak och vi steg in.

"Make yourself at home" sa han vänligt och tände smålamporna.

"Thanks. It looks just like mine so that'll be easy"

Han skrattade till och hängde av sig kavajen på en krok bredvid dörren.

"Can I take some water?" frågade jag och pekade på kranen i köket.

"Yeah, of course"

Jag gick och tog ut ett glas ur ena skåpet och placerade det under kranen. Plötsligt kände jag två starka, muskulösa armar slingra sig runt min midja och varma, mjuka läppar ta kontakt med min nacke. Jag tappade nästan glaset, men lyckades få upp det stabilt på diskbänken innan mina nerver tog över helt. Jag stod där stel som en pinne, och visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra.

"Okay, imma just tell you. I've never been this nervous around a girl before, and I've never wanted to make everything so correct as it can be, before. I've never felt this way before, Savannah. I---" Han tog en paus innan han fortsatte. "I want you. More than I've ever wanted anyone, and I mean it.."

Jag andades fortare för varje ord han sa. Ingen har någonsin sagt något sådant till mig förut. Han vill ha mig, och bara mig. Hur attans ska man reagera på det?! Som tur är så behövde jag inte svara på det, utan Harry tog över igen.

Han snurrade runt mig så att vi stod ansikte emot ansikte, tryckte försiktigt men bestämt upp mig emot diskbänken och kysste mig passionerat gång på gång. Fjärilar spred sig i hela min kropp och jag började kyssa tillbaka. Hans händer masserade ständigt baksidan av mina lår och hans läppar flyttade sig snabbt ner till min hals. Små stön rymde ifrån mina läppar och jag kunde känna Harry le emot min hals.

Han slutade kyssa min hals och tog istället min hand och drog med mig till sovrummet. Där ställde han sig bakom mig och började nafsa lite i min nacke. Jag kände hur han sakta drog ner dragkedjan på min tighta klänning. Jag fick smått panik och slängde bak en hand som stoppade honom ifrån att dra ner dragkedjan längre.

"Is everything okay, love?" frågade han oroligt.

"Stop. I-I can't.."

"You can't what?"

"I--um--I can't be naked"

"Why not?"

"Because I--I hate my body, and I don't want you to see it.." erkände jag nervöst.

Han suckade, ställde sig framför mig och putte upp mitt nedsänkta huvud men två fingrar så att han våra blickar möttes. Min med mycket sorg och skam i, hans med oro och ärlighet blandat med lust.

"Love, don't be insecure. You are beautiful. Your body is gorgerous. Your face is perfect. Please, trust me" sa han, tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig passionerat. Han gjorde ett försök till med dragkedjan och jag kände klänningen falla till golvet. Harry's ena hand letade sig upp till mitt ena bröst och kupade det försiktigt medan han kysste mig igen.

"You are perfect" mumlade han med grov men ärlig röst medan han flyttade oss båda närmare sängen och tog av sig sina kläder.

Han satte sig ner med mig stående framför sig längst ner på sängkanten. Hans läppar kysste min ena höft och jag kände stön flyga ur mig igen. Hans händer drog sakta ner mina trosor och drog mig till säg på sängen. Fort sträckte han sig över till bordet bredvid sängen och tog fram en kondom. Han la mig försiktigt ner på rygg och kysste mig ömt.

"Don't worry. I'll be gentle, trust me" viskade han i mitt öra innan jag kände hur han trängde in i mig.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Psst, läsare. Följ min vanliga blogg -->här<--

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kommentarer
Julia säger:

Lchxbpojhfi asbra! x

Svar: Taack! x
Moa

2013-07-30 | 22:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback